söndag 2 oktober 2011

Nya gardiner i köket ,stolkläder

Ljungen får illustrera dagens tyger  färgmässigt
Gjorde nya färger i köket har haft blått sedan tidernas begynnelse,nu blev det ljung färg blandat med vitt

närmare titt på kappan,tyget är från Nyblom Kollèn


stolarna fick också nya kläder ,ryggstöden med vita applikationer

 stoldynsöverdragen finns färdigsydda ,kan även beställas om man vill ha annan färg än dom som finns i lager(helst innom dom närmaste veckorna)


soffan fick också nya kläder ,det nya tyget på sofflocket har jag också gjort som duk .


 Det vore kul om ni lämnade några kommentarer på den här bloggen för mig är det ju kul att veta om någonting gillas av det jag har att sälja ,på alla inlägg som jag haft har det endast kommit 20 kommentarer .Det finns också rutor under inlägget som man kan kryssa i  om man tycker något är intressant..Låt er inspireras ,Annette

4 kommentarer:

 1. Stolsöverdragen föll mej verkligen i smaken!! Jag försökte ett tag att piffa till stolarna lite...men sen när barnbarnen kom upptäckte jag att det nog får vänta ett tag till...Sen vart jag lite nyfiken på tygerna i förra inlägget (tror jag att det var...), behöver klä om en gammal kökssoffa, och de såg lite mer rustika ut. Det behöver vara en ganska neutral färg, så jag kan byta gardiner utan att det ser allt för rörigt ut.
  Tack för en trevlig blogg!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag hittade hit till bloggen idag. Har inte vetat om den tidigare. Nu undrar jag: har du nå sammetstyger i butiken? Mörkgrått, mörkblått, lila, fuksia e sånt som jag söker.

  SvaraRadera
 3. Var kan man köpa denna fina gardin vill så hjärna ha den till mitt kök :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. OBS det här är ett inlägg från 2011 ,tyget finns inte mera !

   Radera